Allround monteur / monteur beveiligingsinstallaties - Beveiligingsbedrijf Peter Visser Techniek | Wijk en Aalburg

Allround monteur / monteur beveiligingsinstallaties

Over Peter Visser Techniek
Peter Visser Techniek is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en onderhouden van technische installaties op het gebied van beveiliging, brand & telefonie, domotica en algemene bedrijfs- en huisinstallaties. Techniek zit in ons dna verweven net zoals het leveren van maatwerk en kwaliteit.

Ons team bestaat uit deskundige en toegewijde medewerkers, specialisten in hun vak. Zij worden continu getraind op nieuwe ontwikkelingen en intern opgeleid zodat zij door kunnen groeien.

Onze ambitie om altijd kwaliteit te leveren werpt zijn vruchten af. Peter Visser Techniek groeit! Wij zoeken daarom enthousiaste nieuwe collega’s die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. 

Over jou
Wij zoeken voor deze functie iemand met ervaring, iemand die feeling heeft met techniek, die bereid is om te leren en door te groeien. Vertel ons tijdens de koffie over je ervaring in de techniek en dan kijken we samen of deze functie past bij jou.

Over wat wij jou te bieden hebben
Peter Visser Techniek biedt jou de unieke kans om door te groeien in het elektrotechnische vak. Je maakt de stap naar beveiligingsmonteur. Je groeit daarbij niet alleen in functie maar ook in salaris. Wij zijn bereid echt in jou te investere

Verder bieden wij jou:

  • een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • interne opleiding tot hoger ingeschaalde beveiligingsmonteur
  • veel vrijheid
  • projecten afwerken naar eigen inzicht
  • werken in een klein en hecht team
  • veelzijdig en afwisselend werk
  • werkzaamheden veelal in de regio en dus weinig te maken met file
  • een auto van de zaak voor het verrichten van je werkzaamheden

Wanneer kom je op de koffie bij Peter Visser Techniek?
Wij begrijpen dat je niet heel graag een sollicitatiebrief schrijft. Wij vragen jou daarom graag wanneer je op de koffie komt bij ons. Dan bespreken we wat er mogelijk is, hoe jouw toekomst er bij Peter Visser Techniek uit kan zien en kijken we of er een match is.

Bel ons (T 0416 69 73 58) of stuur ons mail (peter@petervissertechniek.nl) om af te spreken wanneer je koffie komt drinken. Tot snel!